Broušení

Všechny kuchyňské nože jsou vítány!

Ať už jste profesionální kuchař nebo kuchařka, řezník, gastro hobík nebo prostě jen rádi vaříte, pak na 100 % používáte nože v kuchyni.

Každý nůž potřebuje pravidelnou péči. Obtáhnout správně zvolenou ocílkou a jednou za čas profesionální broušení. Není nic horšího než tupý nůž v kuchyni!

Nabízím profesionální broušení všech brousitelných nožů – kované, z damašské oceli, lisované i ty na pečivo se zoubky, nic z toho není problém. A to dle potřeby buď ručně na kamenech s brusem v rozmezí od #120 do #8000 nebo na brusce Friedr. Dick.

Způsob broušení volím v závislosti na oceli a geometrii vašich nožů. Jen tak mohou vaše nože získat nejvýkonnější ostří s nejdelší životností.

Nabrousím vám

  • kuchyňské i řeznické nože
  • nože na pečivo se zoubkovaným ostří
  • kuchyňské nůžky (rozebíratelné)

Nabízím i následující služby

  • oprava zlomených hrotů a zničeného ostří
  • obnova povrchu čepele
  • obnova dřevěné rukojeti

     

Vaše nože nabrousím do 2 dnů, můžeme se domluvit i na expresní službě (do 24 hodin). Až se spolu uvidíme, rád vám také poradím s výběrem správné ocílky nebo nožů do vaší kuchyně.

Volejte, pište…

Tel.: +420 603 293 780
WhatsApp: +420 603 293 780
E-mail: vostrejkluk@gmail.com 

Brusírna

U Karlova stánku 740
156 00 Praha 5 – Zbraslav
MAPA

Sledujte mě