Broušení
Všechny kuchyňské nože jsou vítány!
Ať už jste profesionální kuchař nebo kuchařka, řezník, gastro hobík nebo prostě jen rádi vaříte, pak na 100 % používáte nože v kuchyni.
Každý nůž potřebuje pravidelnou péči. Obtáhnout správně zvolenou ocílkou a jednou za čas profesionální broušení. Není nic horšího než tupý nůž v kuchyni!
Nabízím profesionální broušení všech brousitelných nožů – kované, z damašské oceli, lisované i ty na pečivo se zoubky, nic z toho není problém. A to dle potřeby buď ručně na kamenech s brusem v rozmezí od #120 do #8000 nebo na brusce Friedr. Dick.
Způsob broušení volím v závislosti na oceli a geometrii vašich nožů. Jen tak mohou vaše nože získat nejvýkonnější ostří s nejdelší životností.

Nabrousím vám
- kuchyňské i řeznické nože
- nože na pečivo se zoubkovaným ostří
- kuchyňské nůžky (rozebíratelné)
Nabízím i následující služby
- oprava zlomených hrotů a zničeného ostří
- obnova povrchu čepele
- obnova dřevěné rukojeti
Vaše nože nabrousím do 2 dnů, můžeme se domluvit i na expresní službě (do 24 hodin). Až se spolu uvidíme, rád vám také poradím s výběrem správné ocílky nebo nožů do vaší kuchyně.
Volejte, pište…
Tel.: +420 603 293 780
WhatsApp: +420 603 293 780
E-mail: vostrejkluk@gmail.com
Brusírna
U Karlova stánku 740
156 00 Praha 5 – Zbraslav
MAPA